ef - a tale of melodies. hatodik rész

2009. 10. 26. 16:31
Hm, szóval gondolom már észrevette az, aki ide tévedt, hogy az oldal új címre, és ezzel együtt új szerverre költözött. Habár nem lett volna ez ennyire szükséges, de már kezdett időszerű lenni egyéb okok miatt is, arról nem is beszélve, hogy a másik helyen a szolgáltatás egy bizonyos, fontos része mintha megszűnt volna létezni, ami igen kellemetlenül érintette az oldal elérhetőségét. Habár az eredeti nagyszabású tervben az szerepelt, hogy új motort is kap az oldal, az még nem készült el, így kicsit várunk rá. Új dizájn nem tudom lesz-e... viszont valószínűleg az új motor előtt szükség lesz itt majd egy funkcióbővítésre is... ez remélem nem lesz annyira a jövő zenéje.

Na, szolgálati közleményünk után csapjunk a lecsóba. Vagy lovak közé. Vagy nem tudom. Szóval hatodik ef rész a második sorozatból, és akármilyen régen néztem meg először, akárhányszor nézem meg... ez bizony egy kemény rész. Nagyon.
A történet szerint ebben a részben a Yuko-Yu pároson lesz a hangsúly. És habár kicsit hanyagoljuk a többi szereplőt, mi Zwillel nagyon örültünk a rész elején, mert ugye Yuko FTW. A történet pedig pörög előre, és azért kíváncsian várjuk a folytatást.

Emlékeztetőnek, talán elhangzott itt korábban, talán nem, de máshol tuti:
Maximalisták vagyunk és nem vagyunk hajlandók nézni csak THORA verzióban, 720p vagy 1080p felbontásban. Jelenleg THORA a 10. résznél jár, szóval még be sem fejezték, sajnos. Ellenben a hatodik rész volt az utolsó, amihez volt 720p encode. Ez a rész Zwillt érinti jobban, mivel ő csak azzal tud kielégítően dolgozni, ezért amíg nem találunk más megoldást, lehet még jobban fog szünetelni a folytatás, mint eddig (hihetetlen, mi?!). Sajnálom a dolgot, én sem láttam még tovább, ahogy Zwill sem, de ha találunk valami más megoldást, úgyis tudatjuk a nagyvilággal. Addig is remélem nem fogja túlságosan megosztani a nézőközönséget ez a rész, csak nagyon ;) Jó szórakozást hozzá!

4 hozzászólás:

Strawberry Cutie-chan

2009. 10. 26. 20:27
De sokat emlegetnek... :/

elemental

2009. 10. 29. 18:58
köszi a feliratot! :D
ez a hosszú szünet nagyon elszomorított...:(
akk ha esetleg kitaláltok vmit mindenképp jelezzétek vhogy!^^

llsz

2009. 11. 05. 6:44
Na vegre ujra online vagy(tok) :)

Egy kicsit OFF de szerintem minoseg rlz =)

Letitia

2014. 03. 04. 3:33
Much may be carried out to build up the crash-worthiness of the automobiles Quotes Chimp generate. Security progress pieces has to be dealt with. Aspect-effect safety requirements ought to be updated to lessen thoracic/stomach harms and brain accidents from experience of the a pillar and from sidedoor ejection, especially in automobile-to-automobile aspect-effect accidents. Improved rollover-protection becomes necessary, using a necessity that antilock brakes be set up in each automobile to cut back roll overs. Automated inactive discipline security conditions, presently created for voyager vehicles, should really be expaned to incorporate gentle vehicles and vehicles, that have become increasingly more well-liked by the driving people. Less harms are equaled by safer automobiles. Less harms shift underwriters' numbers involving their threat of reduction. A lower-risk of reduction permits rates to be reduced by the corporations.

Hozzászólás írása

Név:
Szöveg:
Ellenőrzés:
  Elnézést az extra kellemetlenségért, de már beleuntam a spam elleni harcba.