Kimi ni Todoke első rész

2009. 11. 15. 15:39
Az utóbbi idők csúszása ennek a projektnek volt köszönhető. Jó pár év eltelt már azóta, hogy utoljára videóval adtam ki feliratot, "mint a nagyok", ezért mondhatni ismeretlen vizekre eveztünk, ami okozott nem kevés kellemetlenséget. Remélem ez egy új korszak kezdete lesz.

Először pár szóban az animéről:
Kimi ni Todoke egy visszahúzódó lányról szól, aki nehezen illeszkedik be a társadalomba. Habár mindenféle csúnya pletykák keringenek róla, hogy mennyit bajt hoz azokra, akik kapcsolatba kerülnek vele, persze egyiknek sincs valóságalapja. Még sokunknak ezek a dolgok természetesek lennének, Sawakó számára olyan egyszerű dolgok, mint hogy mások derűsen köszöntsék, vagy szimplán örüljenek a jelenlétének, idegen dolgoknak számítanak.
Középiskola megkezdése után toppan be Sawako életébe Kazehaya-kun, aki mindazt képviseli, ami nem Sawako. Sőt, mint hamarosan kiderül, Kazehaya-kun arról híres, hogy nem bírja elviselni, ha valaki nem tud beilleszkedni... Hogy mi sül ki ebből, eddig úgy néz ki erről fog szólni ez a várhatóan nagyon jó kis sorozat.

Videó letöltésre link a feliratoknál. (Nagyjából) softsubos MKV, HD felbontás. OP/ED égetve, mert úgyis mindig van valaki, akinél akad, akármennyire kötöm meg a kezem, és akkor már inkább nem teszem. Feliratokat külön felteszem kicsit később.

Amit érdemes a videókról tudni, egyelőre a következő rendszer fog életbe lépni:
Minden új fájl esetén lesz DDL és Torrent. Aki beszáll seedelni, annak nagyon köszönöm. Mivel véges méretű tárhely áll rendelkezésemre, ezért amint újabb fájlok nem férnek fel, a legrégebbiek kerülnek majd törlésre. Torrent megmarad. Elnézést a kellemetlenségért, esetleg azt tudom ajánlani, hogy ha valaki egyben akarja megnézni a sorozatot, akkor is töltse le akkor már a részeket, amikor kijöttek, ha később nem akar torrentezni.

Második rész kikerül a napokban, folytatás remélhetően ütemezve.

Ami még érdekes lehet az ide látogatóknak: White Albumból újabb két rész majdnem kész, ezek is várhatóak a közeljövőben. Zwill valamit szétbuherált a gépén, de most már megküzd az 1080p ef - melodies videókkal is nézhető formában, ami azt jelenti, hogy a hetedik ef rész is itt kopogtat az ajtóban. Most már csak azt reméljük, hogy THORA végre kidobja az utolsó pár részt...

4 hozzászólás:

Cherry Cutie-chan <3

2009. 11. 15. 20:48
TL;DR

P.S.: OSOI~
P.S. #2: i c wat u did thur, hurr

ChME

2009. 11. 15. 22:53
Tudom, hogy rád mindig számíthatok =D

Mellesleg elrontottam a hírt, na majd holnap kipofozom.

devcsa

2009. 11. 17. 8:48
Köszi ;)

elemental

2009. 11. 18. 17:54
köszi :D

Hozzászólás írása

Név:
Szöveg:
Ellenőrzés:
  Elnézést az extra kellemetlenségért, de már beleuntam a spam elleni harcba.