[Új vélemény] Kamichu!

2010. 07. 22. 9:22
Van egy kis elmaradásom a megnézett animék véleményezésével, így hát ideje picit bepótolnom, ha meg akarom tartani ezt a, vélhetőleg jó, szokásom.

A rövid sorozat főszereplője Yurie, aki egyik napról a másikra istennő lesz. Még maga sem tudja, ez hogy történt, és hogyan fogja ezt beilleszteni iskolás életébe, de ami megtörtént, az megtörtént, változtatni úgy sem lehet rajta. Hamarosan híre megy a kicsiny városkában, ami a kicsit félénk Yuriének még több gondot okoz, és habár közben a helyi szentély tűzről pattant leányzója, Matsuri is a segítségére siet (nem feltétlen önzetlenül), vagy...

Tovább...

5 hozzászólás:

Nex

2010. 07. 22. 15:55
woáááá hogy en menyire szerettem ezt az enimet :D a velemenyt meg nem olvastam el de rem felteszitek majd az oldalra met en mar rengeteget kerestem de sehol sem talaltam meg szal... :D rem felteszitek es ha igen elore is ezer halam :D

ChME

2010. 07. 22. 16:06
Nem fog megtörténni. Ennek több oka is van, részben lásd a véleményemet, másrészről pedig biztos vagyok benne, hogy van hozzá magyar felirat, így még fordítani sem lenne értelme.

http://www.bakabt.com/129470-kamichu.html
Itt egy torrent, arra a verzióra, amit én néztem.

Nex

2010. 07. 25. 3:37
koszonom szepen a linket! amugy elolvastam a velemenyed egyes reszeivel egyet ertek mas reszivel nem. abban igazad van hogy lassu tenyleg az. :D abban is biztos voltam azaz tudom hogy van hozza magyar felirat valahol csak en sehol sem akadtam ra. :S en igazabol nem lattam vegig szaggatottan lattam belole itt ott reszeket amikor ment animaxon akkor meg azt hiszem a+ volt de lehet mar akkor is animax nem tudom nem is lenyeg sejtettem hogy nem teszitek fel hiszen ha ment egy tv csatornan eleve licenszelniuk kellett igy ha nem akar egy ilyen oldal bajba kerulni nem teszi fel :) minden esetre megegyszer koszonom a linket. :)

ChME

2010. 07. 25. 8:42
Mint minden vélemény, ez is szubjektív.

Erdal

2010. 07. 26. 19:49
A magyar felirat AA-n fenn van és a google is bedob pár helyet

Hozzászólás írása

Név:
Szöveg:
Ellenőrzés:
  Elnézést az extra kellemetlenségért, de már beleuntam a spam elleni harcba.