Yosuga no Sora startup

2010. 10. 05. 19:48
Szóval... osztottunk, szoroztunk, néztünk első részeket, és végül ez mellett döntöttünk. Formátum ugyanaz, mint KnT esetében volt, videó+felirat, 100%-kal több felirattal.

Ami az Oreimót illeti, rendes releaseként ne várja senki, de arra szavam nem adhatom, hogy kalóz felirat nem lesz.

Egy szó, mint száz:
Yosuga no Sora

10 hozzászólás:

Ricz

2010. 10. 10. 12:37
Szia, csak érdeklődnék, hogy neked is leesett, hogy a két ED közti rész nem kötődik a tényleges sztorihoz? Mert ezzel riogatják nagyban a népet, hogy borderline H meg mit tudom én...

ChME

2010. 10. 10. 15:38
Kötődik vagy sem, a show része, és még azt sem mondhatjuk, hogy elhanyagolható. Ellenben azért a "main" sztorinak sem kell a szomszédba menni, ha erről van szó, szóval végképp nem értem, miért akarunk kifogásokat keresni.

Ricz

2010. 10. 10. 15:53
Való igaz, hiszen nem csak erotikus játék (nem eroge, hanem inkább nukige) az alapja. Bár érdekesnek találom, hogy nem a felmerülő testvérszerelmi vonal miatt sír sokak szája, hanem az miatt, ami a végén volt (az első ED után), annak ellenére, hogy erősen elkülönül grafikailag is. Végül is ezzel kapcsolatban voltam kíváncsi a véleményedre, hogy te hogy látod a dolgot.

ChME

2010. 10. 10. 16:15
Hm, már a PV-ből látszott, hogy lesznek benne "keményebb" jelenetek, amit az első részben volt ahol elnyomtak (smaci az asztalnál), de volt ahol ott lett merészebb, ahol nem is vártam, a rész vége meg magáért beszél.
Ahogy Skynak mondtam már, ha akartam, ha nem, az incest vonalból kaptam elég ízelítőt már, hogy valamennyire "immunis" legyek rá, ezen biztos nem fogok fennakadni. De ettől még... hogy is fogalmazzak... "merésznek" tartom a sorozatot néhol, amit persze magyaráz az is, hogy ha jól emlékszem elég késő éjjel vetítik odakinn.

Ricz

2010. 10. 10. 17:16
Igen, merésznek merész lett a sorozat, sokan a PV látta nélkül kezdtek bele, s ők elég "csalódottak", mert "nem ezt várták". De hát ilyen is kell, meg legalább elmondható, hogy nem tucat-ecchi, mint az elmúlt időben volt a felhozatal. S igen jól emlékszel, késő éjjel vetítik, bár ez nem jelent sokat, mivel az Ore no imoutot is akkor tájt adják, pedig abban semmi kivetnivalót nem találok. (Bár tegyük hozzá, hogy a HOTD-t az ATX déltájban sugározta, pedig abban is voltak "tabudöngető" kameratémák)

Alyr13

2010. 12. 09. 13:28
Tök jó, hogy fordítjátok, csak lassan 2-3 honapja nincs fejlemény. :( Közben pedig http://www.freeweb.hu/r-rfs/ innen leszedhető az első 9 rész már. :(

Andaxin

2010. 12. 11. 0:34
Na, ja. Én is a 10 részhez vadászok épp feliratot.

ChME

2010. 12. 11. 7:56
Az utóbbi pár hétben elég sokat gondolkodtam ezen. Az történt, hogy a sorozat messze nem úgy sült el, ahogy vártuk, túlságosan is elmentek a béna fanservice irányba. Persze ezzel nem lett volna alapvetően baj, ha mellette azért tudtak volna olyan tartalmat is felmutatni, amit reméltem tőle, de sajnos erre már nem törekedtek a készítők.

De ezért nem fájt volna a fejem még, hanem inkább azért, mert elkészültek feliratok. És nem szeretek feleslegesen dolgozni, vagy kidobni munkát az ablakon. Csak hát maga a sorozat nem köt le annyira, hogy szívesen ölném bele a szabadidőm. Ördögi kör.

De ahogy látom, nem mintha ez megakadályozna bárkit is abban, hogy megnézze magyar felirattal.

Ricz

2010. 12. 15. 16:35
Őszintén szólva, az Amagami SS-hez képest a sorozat még mindig jobb, dinamikusabb. S szerintem nagyon jól visszaadja az eredeti visual novel hangulatát, grafikáját, hangvilágát, bár ez csak az én személyes meglátásom.

Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy ha csinálok valamit, s közben mégsem úgy sül el a dolog, akkor én is sajnálom a rá szánt időt (mint most az Arterial készítése, ami egy komplett angst), de még se akarom a kukába dobni a megkezdett melót. S bizony sokan vagyunk ezzel.

:)

2010. 12. 27. 0:42
Már ki is irtam a teljes Yosuga no sorat. Mi lessz helyette? Csak mert igen régen nem volt semmi friss sajnos. :(

Hozzászólás írása

Név:
Szöveg:
Ellenőrzés:
  Elnézést az extra kellemetlenségért, de már beleuntam a spam elleni harcba.