[Új vélemény] Suzuka (manga)

2011. 06. 07. 9:24
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy anime, névlegesen a Suzuka, ami rettentően tetszett. Az elmúlt évek folyamán meg is néztem vagy 3-4-szer, nem is emlékszem már. Egyszer régen már eldöntöttem, hogy elolvasom a mangát, mert kíváncsi voltam rá, mi történik azután, miután az anime befejeződött, de aztán valahogy pár fejezettel azelőtt, ahol az anime abbahagyta, feladtam. Még ha nem is szándékosan.

Szóval ez egy rendhagyó bejegyzés lesz. Részben azért, mert sosem írtam mangáról és nem is erre lett ez kitalálva, részben azért, mert anno írtam már egy fórumon egy...

Tovább...

3 hozzászólás:

Anunu

2011. 06. 28. 19:16
Kissé félve mertem megnézni az írásodat a mangáról mivel nekem is egy nagy kedvencem. ez a második ami nagyon megindított (első Love Hina). Az az egy éves kihagyás nagyon meglepet engem is és a végső fordulattól abba sem bírtam hagyni a végéig.:)
Szószó köszi az írást.

És köszi a tippet szerintem beleolvasok a Kimi no Iru Machi-be. Amúgy Wikin lévő kép róla olyan mintha Honoka lenne. HA van még más érdemes mű is azt is szivesen fogadom.

ChME

2011. 07. 04. 14:21
Nem vagyok egy manga olvasó típus. Ezt semminél sem jelzi jobban az a tény, hogy azóta ez a hajlandóságom megint kicsit visszább esett :)

Egy szó, mint száz, így nem nagyon tudok mit ajánlani, talán az I's óta, amit úgy igazán olvastam, nem is nagyon fogtam bele másba, ez nagy részt nem az én műfajom. Csak ha valami olyan jön szembe, amit nagyon imádok. Mint pl. a Suzuka.

Anunu

2011. 07. 06. 13:20
Azért köszi. Rájöttem nem szabad nekem belekezdenem befejezetlen művekbe mint a Kimi no Iru Machi. 3 nap alatt végig olvastam a 142 fejezetet. Most meg várhatom hetente.:S De köszi a tippet nagyon bejött. Jah meg ötletes volt tőle hogy összekötötte a két mangát. (lehet csak hallucináltam de Suzukat is láttam az egyik részben)

Hozzászólás írása

Név:
Szöveg:
Ellenőrzés:
  Elnézést az extra kellemetlenségért, de már beleuntam a spam elleni harcba.