Project updates

2009. 02. 02. 15:49
Kicsit félrevezető volt a legutóbbi hírt látni így a főoldalon, így gondoltam írok pár sort arról, mik történtek azóta és mik fognak történni a közeljövőben.

ef - a tale of memories.: A szekér dübörög tovább ezen a fronton, bár az utolsó hír a második részről szólt, aki esetleg figyelte a feliratokat más oldalon, vagy itt az oldalán, láthatta, hogy azóta elkészültek a 3-6. részek feliratai, és nem állunk meg! Folytatás hamarosan. Egy ide kapcsolódó hír, az LJK Fansubs gondozásában folyamatosan jelennek meg a felirattal ellátott, az OP/ED-n kívül softsubos videók, Blu-Ray forrásból, azt hiszem még szerényen is nyugodtan mondhatom, hogy az elérhető legjobb minőségben. A hír írásának pillanatában az első három rész tölthető le, de ahogy újabb feliratok itt is elérhetőek lesznek hétről hétre, a kész videóknál is ez a helyzet. Akinek felkeltette az érdeklődését, az az LJK Fansubs honlapján elégítheti ki ez irányú vágyait.

Elf ban Kakyuusei: Kicsit rég volt új felirat ehhez az OVA-hoz, ami a közeljövőben változni fog, egyből egy dupla kiadással. Az utolsó két rész fordítása megvan, sajnos némi időzítése gond van, és nem mindig van lelkierőm pepecselni vele, de már nem várat magára a dolog túl sokáig.

Lamune: Hm, egy rég elfeledettnek hitt projekt. Igazából nem, csak nagyon rosszul jöttek ki anno a dolgok, így többek között ez is félbemaradt. Friss hír, hogy újabb rész fordítása kész, átnézés és némi formázás után ehhez a sorozathoz is lesz új felirat.

Toradora!: Még egy sorozat, amihez már rég láttunk hírt az oldalon, aminek több oka is volt, talán a vizsgaidőszak, talán az ünnepek, talán némi túlzásba vitt hype? Ki tudja (én), de a lényeg, hogy a harmadik rész a napokban kerül ellenőrzésre, ami azt jelenti, hogy némi külalak igazítás után tölthető is lesz, további részek pedig a közeljövőben várhatóak. Egyelőre az elsődleges forrás, a qq (gg) feliratai is le vannak jócskán maradva a japán vetítéshez képest, ezért könnyen megeshet, ha sikerül beérni őket, akkor várni fogunk rájuk, hacsak nem adják fel teljesen addigra.

A fentiken kívül két új projekt lapját is elrejtettem az oldalon, bár igazi meglepetés csak az egyik, de így fair :) Ezen kívül van még egy titkos, nagyobb kaliberű projekt, amivel Skyneth-tel közösen dolgoztunk már télen is, de erről inkább nem árulnék el semmit még :)

Még nincsenek hozzászólások

Hozzászólás írása

Név:
Szöveg:
Ellenőrzés:
  Elnézést az extra kellemetlenségért, de már beleuntam a spam elleni harcba.