WHITE ALBUM első és második rész

2009. 03. 05. 0:30
Új projekt indul, ami annak köszönhető, hogy mély benyomást tett rám az anime az első rész(ek) után. Először csak magam szórakoztatására fordítgattam, majd sikerült lektort találni hozzá, így már nagyobb bátorsággal merem publikussá tenni, és ezúton szeretném megköszönni Skynethnek állhatatos munkáját és hasznos tippjeit.

A felirat az Eclipse fordítása alapján készült, elsődlegesen a Zero-Raws RAW-jaihoz időzítve. Mivel az Eclipse videóiban az OP, az ED és a különböző feliratok a képernyőn rá van égetve a videóra, ezért a legtöbb helyen a magyar és az angol szöveg "összeakadhat". Mivel ezek totál átpozicionálása a legtöbb esetben majdnem annyi idő és munka lenne, mint az eredeti felirat megalkotása, ezért csak ott csináltam meg, ahol a történet szempontjából fontos volt, elnézést érte. Vagy vegyünk ezt bátorításnak a RAW-k beszerzésére.

Remélem másoknak is annyira fog tetszeni ez a kicsit szokatlan tempójú, de nagyon szerethető anime, mint jómagamnak, ezért azt hiszem nincs más hátra, mint hogy jó szórakozást kívánjak az elkészült feliratokhoz és a letöltésekhez irányítsam a kedves érdeklődőket.

1 hozzászólás:

Blaz86

2009. 03. 09. 21:24
Köszönöm a fordítást. Első 2 rész alapján tényleg szerethető anime.

Hozzászólás írása

Név:
Szöveg:
Ellenőrzés:
  Elnézést az extra kellemetlenségért, de már beleuntam a spam elleni harcba.