ef - a tale of memories. tizenkettedik rész

2009. 03. 08. 23:50
Nem szokásom dupla hírt írni, ha már meg lehet írni egyben is. Mégis, mivel elég jelentős ponthoz értünk el ezzel a felirattal, úgy gondoltam, megtisztelem egy saját hírrel.

Ahogy az sokak számára már a címből is kiderülhetett, elkészült az ef - a tale of memories. tizenkettedik és egyben befejező része. Ebben a részben pontot tesznek az egész sorozaton végigfutó utolsó nyitott szál végére is, és ha esetleg valakiben maradt még hiányérzet... annak van egy jó hírem kicsit lentebb. Ahogy a rész címe (szerelem) is megadja az alaphangulatot, úgy tálalják számunkra a készítők ezt a nagyon szívbemarkoló befejezést.

Remélem mindenki, aki a feliratainkkal izgulta végig a sorozatot, igazán jól szórakozott ezalatt a 12 rész alatt! Apró hír, hogy az LJK Fansubs oldalára kikerült a hatodik rész videója, 720p, softsub (égetett OP/ED és készítők), mi kell még? :)

És a végére egy picit nagyobb hír, hogy ha valakiben esetleg még kérdések tömege lenne ezen utolsó epizód után, azoknak üzenném, hogy lehet ezek a kérdések is megválaszolásra kerülnek az ef - a tale of melodiesban. Igen, ezzel azt akartam kifejezni, hogy Zwill nekiesik a fordításnak, én pedig ismét eljátszom a grammar náci szerepét >.< Részletekről kicsit később egy másik hírben.

Jó szórakozást a részhez, a felirat elérhető itt.

4 hozzászólás:

Blaz86

2009. 03. 09. 21:28
Még csak a 4. résznél tartok memories-nél de nagyon tetszik. Mind az anime, mind a felirat. Szép munka és köszönöm.
Örülök, hogy a melodies-t is fordítjátok. Sok sikert hozzá!

AnonymKid

2009. 03. 10. 18:08
Jó volt szép volt rövid volt. Kis híján azt hittem hogy egy halom zsepire lesz szükségem a végén.

Kin-chan

2009. 03. 10. 18:52
Köszönöm a munkátokat, én most fogom elkezdeni, azóta vártam, mióta elkezdtétek csinálni, hogy egyben megnézhessem. :) Az eddigi felirataitok is nagyon színvonalasak voltak, úgyhogy ez is biztos az lesz. :)

Frene7iC

2009. 03. 12. 19:42
Sziasztok nagyon köszönöm már régi vágyam volt végignézni és ez most teljesül !!!