Új Zoku Natsume Yuujinchou feliratok

2009. 04. 08. 22:57
Ezt sem így terveztük. Aztán közbeszólt az élet. Az élet árny oldala... De azt hiszem előfordul ilyen még a legjobbakkal is, hát még velünk! Már ha beszélhetek többesszámban.

A lényeg a lényeg, itt vannak a Zoku Natsume Yuujinchou feliratok ismét, sőt, egyből párban jönnek! Elkészült a hatodik és a hetedik részek felirata is, amit most "büszkén" mutathatok be a nagyközönségnek. Remélem, legalább is...

Habár az ember mindig örül annak, ha egyszerre több feliratot is kap, mert így minél többet láthat a hőn áhított animéből, de ennek a párosításnak különleges oka is van. Úgy gondoltuk, ezt a két részt egyszerre kell prezentálnunk, mert így alkotnak egy egészet.
Ami a történetet illeti, megismerkedhetünk a sorozat egyik legjobb szereplőjével, Takival - már ha engem kérdez valaki, természetesen. Egy nagyon kellemes és szeretni való szereplőt ismerhettem meg benne, az én szívembe hamar belopta magát, remélem másokéba is ugyanilyen sebességgel fogja! És szerencsére a készítők sem bántak el vele csúnyán, nem úgy mint másokkal a saját készítői... de erről majd egy másik hírben.

Szomorú dolgokat félretéve, tényleg örömmel jelenthetem be ezeket a feliratokat, hiszen mindig jó érzés kész feliratokat elérhetővé tenni. Nincs más hátra, mint előre, jó szórakozást ehhez az igencsak jól sikerült két részhez és folyt. köv. hamarosan, hacsak nem jön megint közbe valami... fájdalmas... mint legutóbb! Ja, a feliratokat erre találja az, akinek felkeltettem esetleg az érdeklődését.

5 hozzászólás:

Ren-kun

2009. 04. 09. 7:28
Arigatou a feliratok, remélem nem veszitek tolakodásnak, White Album felirat az várható a valamikor a közlejövőben? Előre is ty.

ChME

2009. 04. 09. 7:38
Nem persze, habár lehet fel kéne háborodnom, mint ahogy a fansub csapatoknál szokás, amikor időpontot kérdeznek :) Csak vicceltem.

A fent említett dolgok áldozata lett a WA is, ami a csúszását illeti. Viszont nem sokára kész lesz, ahogy ef felirat is várható a napokban.

Ren-kun

2009. 04. 09. 9:04
Arigatou, am nyugodtan felháborodhattál volna, mond meg az őszintét, élezted azt a kést ugye? Azé elképzelted a hátamban...^^ Köszi az infót.

Sziszi

2009. 04. 09. 18:14
Nagyon szépen köszönöm a feliratokat!! Az egyik kedvencemmé vált ez az anime. :-)

vvica

2009. 04. 14. 21:41
Továbbra is remek felirat egy remek amiméhez! Köszönet érte!