ef - a tale of melodies. negyedik rész

2009. 04. 09. 13:34
Azt hiszem sikerült elkiabálnom az előző részhez tartozó hírben, hogy mennyire fürgék vagyunk. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Zwill tényleg fürge is, a gyenge láncszem én vagyok, amiért ismételten elnézést kell kérnem. Szóval elnézést a késésért.

Ahogy korábban már szó esett róla, elkészültünk a negyedik rész feliratával, ami már tölthető is az oldalról. Nem mennék bele most, miről is szól ez a rész, hanem picit komorabbra venném a hír további tartalmát.

Kicsit nehezemre esik megfogalmazni, talán azért, mert nehéz ilyenekről csak úgy bele beszélni a vakvilágba, részben pedig azért, mert nem akarok bizonyos dolgokat elárulni (és nem a magán jellegűekre gondolok). A dolog úgy áll, hogy most nagyon megviselt az ef, és eléggé "összetörte a szívem". Nehezemre esik így dolgozni rajta, és bizonyos esetekben nem is tudom nézni, hacsak elönt a düh és a mély szomorúság, ami nagyon nem használ a rajta végzendő munkának. Ezért bár biztos kapni fogok a fejemre, egyelőre kicsit bizonytalan a dolog, mondhatni szüneteltetem részemről. A népszerűségi indexem nem fog ezért az egekbe ugrani, de inkább próbálnék valamit rendesen csinálni, mint hogy engem viselne meg túlságosan, és a végeredmény sem ütné meg még az alig elfogadható szintet sem. Ez persze nem fog örökké tartani, csak most túl frissek az élmények, hogy tudjak ilyen gondolatokkal a fejemben dolgozni a feliratokon.

Következő rész akkor majd valamikor, a negyedik rész felirata pedig elérhető itt. Jó szórakozást hozzá!

6 hozzászólás:

Neo-Armstrong-Cyclone-Jet-Armstrong Cannon

2009. 04. 09. 15:18
*hickups*

elemental

2009. 04. 26. 9:32
és mégis kb mikor lessz a a majd valamikor?:D

Andvari78

2009. 04. 26. 20:59
Nem tudom hogy mi viselt meg benne, de lesz rosszabb is. Hidd el nekem... Mindenesetre sok sikert a túléléséhez és sok sikert a további munkához. A húgom ráfüggött az ef-re, és nagyon várja. Ja, igen. Spoilerezni nem akarok, de durvább mint a Chihiro-féle naplórombolás.

ChME

2009. 04. 27. 16:57
elemental:

A nem olyan túl távoli jövőben.

elemental

2009. 04. 29. 18:32
oks akk annyit még tok várni...nem mintha lenne más választásom XD

pntjlvtxnjj

2010. 03. 15. 17:29
cbPOn6 <a href="http://mdakqjuwxjqr.com/">mdakqjuwxjqr</a>, [url=http://pxopinkjaubi.com/]pxopinkjaubi[/url], [link=http://pqhdypleztpp.com/]pqhdypleztpp[/link], http://zmuahqfehxli.com/

Hozzászólás írása

Név:
Szöveg:
Ellenőrzés:
  Elnézést az extra kellemetlenségért, de már beleuntam a spam elleni harcba.