WHITE ALBUM negyedik rész

2009. 04. 29. 23:06
Uh. 197 sornyi sign. Azt hiszem egy rész alatt vagy százszor futott át az agyamon, hogy mennyivel jobb lenne, ha ilyesmit tudnék AFX-szel csinálni. Az csak azt jelenti, hogy minden második sornál? :)

Elkészült a negyedik rész felirata, és már tölthető is. Ebben a részben a lassúnak titulált anime mintha érdekes fordulatot venne. Elérkezik a nagy nap, amikor Touya és Yuki végre együtt tölthetnek egy napot. Ám az élet sosem egyszerű, és nem csak azért, mert valaki esetleg keresztbe akarna tenni nekünk... van amikor nem akarnak, mégis sikerül nekik. Vajon főszereplőinknek sikerül elhárítania minden akadályt?

Az időzítésekhez pár gondolatot. Az Eclipse-féle változatban szándékosan kikapcsoltam pár sign megjelenítését, mivel a japán és angol mellett már túl zsúfolttá tette volna az amúgy is zsúfolt képernyőt. Akiket az ilyesmik amúgy sem hatnak meg, vagy érdekelnek, azok semmi különbséget nem fognak látni a két felirat között.
Másik dolog, hogy sajnálatos módon a Zero-Raws videóinak minősége igen "széles" skálán mozgott a sorozaton végigfutva, ami nem dobogtatta meg a szívem. Amennyiben találok most még könnyen elérhető, de egyenletes és jó minőségű alternatívát, nem kizárt, hogy időzítésileg váltunk (természetesen az első részekhez is készül majd megfelelő időzítés), ennek részleteiről majd akkor, ha jutottam valamire az ügyben.

És hogy az utóbbi napok (hét?) kedvenc dalának (legalább is számomra) első sorával zárjam a hírt: Please don't say "You are lazy!" (És tessék legalább magát a K-On! endinget megcsodálni, tényleg baromi jól sikerült.)

1 hozzászólás:

Blaz86

2009. 05. 01. 16:26
Köszönöm szépen!

Hozzászólás írása

Név:
Szöveg:
Ellenőrzés:
  Elnézést az extra kellemetlenségért, de már beleuntam a spam elleni harcba.