WHITE ALBUM ötödik rész

2009. 05. 11. 23:02
Elkészült ez a rész is. Ha valaki engem kérdezne, igencsak meglepő volt, ami történt benne, és még megtudhattunk pár érdekes dolgot is a múltról. Már csak az a kérdés, innen hova tovább?

Mégsem mondhatom, hogy végleges a felirat. Igazából már magán a scripten nem lesz módosítás, hacsak valami egetverő hibát nem találok. Ami miatt egy picit késlekedtem a felirat véglegesítésében, hogy meg szerettem volna nézni a Shinsen-Raws-féle videókat. Amiért ennek szükségét éreztem, az szimplán az volt, hogy a Zero-Raws cuccok minősége még a legpozitívabb megfogalmazásban is erősen hullámzó az egyes részek között, ami azért nem dobogtatta meg a szívem. Viszont még nem értek le a Shinsen RAW-ok, és tovább húzni sem akartam a feliratok kirakását... ezért most itt vannak az Eclipse és a Zero-Raws videóihoz időzítve. Amint lejönnek a Shinsen videók, megnézem őket, és ha elnyerik tetszésemet, akkor megcsinálom ahhoz is az időzítést és kirakom, persze beleszerkesztek ebbe a hírbe majd egy kis élménybeszámolót róla.
Ha pozitív végkimenetellel zárul ez a próba, akkor is azt hiszem a fáradtságosabb utat fogom választani, és nem lecserélem a Zero időzítést a Shinsenre a feliratokban, hanem lesz mindkettőhöz... Igény nem tudom mennyire van rá, de ha már elején azt mondtuk, lesz időzítés a Zero-Raws cuccaihoz, akkor nem szegném szavam.

Később majd update itt, addig is jó szórakozást a felirathoz! Ja igen, szokásos helyen, tehát itt találjátok őket.

UPDATE@14052009: Belenéztem, és tényleg jobb, mint a Zero-Raws-ból jó pár rész. Ezért innentől minden részhez lesz a Shinsen-Rawshoz is időzítés, és a korábbi részekhez is készülni fog, ha valakit esetleg érdekel. Addig is ajánlom a Shinsen féle RAW-ok beszerzését, a fenti linken keresztül elérhetőek a torrentek.

2 hozzászólás:

Neo-Armstrong-Cyclone-Jet-Armstrong Cannon

2009. 05. 18. 17:13
NE Shitsen sux-al szívózz akkor már, hanem bluray-el vagy dvdrippel

ChME

2009. 05. 18. 17:16
Utána láttam egy-két szállingózó BD-ripet első részhez. Egyiket leszedtem, de nem győzött meg, elég gáz volt. Sajnos az is benne van, hogy ha nem akarom bevárni a BD lemezek megjelenését, akkor nem alternatíva.

Hozzászólás írása

Név:
Szöveg:
Ellenőrzés:
  Elnézést az extra kellemetlenségért, de már beleuntam a spam elleni harcba.