Feliratok

2009. 06. 26. 1:03
Hm, kezdjük a legérdektelenebbel, hátha félbehagyják az emberek ezen hír olvasását, mielőtt rátérnék az érdekesebb dolgokra.

Toradora! 05: Kikerült és letölthető az 5. Toradora! epizód felirata. Egy új, de annál fontosabbnak ígérkező szereplőt ismerhetünk meg ebben a részben, aki legalább annyira különc és egyáltalán nem hétköznapi, mint a többiek... De hát ezért is szép ez a sorozat! Mindent egybevetve, kezdődjön az Ami saga!

WHITE ALBUM 06: Ebből is elkészült egy újabb rész felirata. A sors iróniája, hogy már hetek óta kész volt ez és az előbbi felirat nagy része, csak közbejött minden. És így is kénytelen vagyok hajnali háromkor kirakni őket, mert most van rá időm... félelmetes, én mondom.
Kevésbé félelmetes viszont ez a WA rész, sőt, az előző részek által kilátásba helyezett kellemetlenségek helyett most egy teljesen más dolog áll a szereplők útjába... az élet mindig képes meglepetésekre. Egy szó, mint száz, a főszerepben Misaki-san, na meg persze Touya, de őt már megszoktuk :)

Zoku Natsume Yuujinchou 11-13: Na, még van aki olvassa? Fene egye meg a kitartó fajtádat... Talán ennek kellene a fő attrakciójának lennie ennek a hírnek. Végül is minden e mellett szól: egyszerre három felirat, a sorozat befejezése, talán mondhatni nagy rajongó tábor (mármint a sorozaté, feliratokért nem szokás rajongani). És meg is érdemelné a rivaldafényt, de nem ma este, nem ilyen álmosan.
Így a sorozat végére Natsume egy újabb érdekes kérdéssel kerül szembe. Amikor megismertük anno, egy sorozattal, és pár évaddal korábban, akkor egy jó formán mind az emberektől, mind a youkai szellemektől elzárkózó fiatalember volt, de szerencsére ezen már sikerült változtatnia a maga módján, és a maga mértékével. De az élet nem ilyen egyszerű, és mindig jönnek új gondok és kérdések... ezekből egyet tálalnak elénk az anime készítői. Az utolsó két történetben (az utolsó két rész egy történetet dolgoz fel) Natsume megpróbálja megtalálni a helyét az emberek és az ayakashik világa között, hogy ez mennyire sikerül neki, vagy hogy mi történik vele közben, kiderül az animéből!
Szolgálati közlemény: Vannak külön részek, meg BATCH ZIP, meg ami szem-szájnak ingere. Vagy ilyesmi. Viszont cserélve lett minden eddigi rész felirata is, szóval aki archiválni szeretné a feliratunkkal a sorozatot... az lehetőleg szerezze be őket külön vagy a FULL ZIP-ből újra. Semmi eget rengető változás nem volt, csak konzisztensebbé tettük itt-ott a feliratokat, és pár apró-cseprő hibát javítottunk.
Ha esetleg lenne még egy Natsume sorozat a jövőben (amire azért mostanában nem olyan sok esély van, eléggé beértük a mangát), akkor azt hiszem nem csak a magam nevében beszélek, hogy fogtok még hallani rólunk. Addig is ezer köszönet és hála Skynethnek, állhatatos és lelkes munkájáért, és hogy ennyit beleölt szabadidejéből a sorozatba és a hülyeségeimbe :)

Most, hogy sikerült eleget rizsázni mindenről, amiről fontosnak véltem, nem marad más hátra, mint hogy előr... jó éjszak... jó animézést és szórakozást kívánjak, bár titkon reménykedem benne, hogy senki sem olyan elvetemült rajtam kívül, hogy ilyen kései órán fenn van, és észrevenne új feliratot. Nem baj, majd csak eljön a reggel... sőt, túl gyorsan is el fog, legalább is számomra...

2 hozzászólás:

Blaz86

2009. 06. 26. 15:43
Köszönök mindent!

lala83

2009. 06. 26. 20:59
Köszi a feliratokat.

Hozzászólás írása

Név:
Szöveg:
Ellenőrzés:
  Elnézést az extra kellemetlenségért, de már beleuntam a spam elleni harcba.